Services Fleximo

Vanaf het 1e contactmoment probeert Fleximo er alles aan te doen om alle informatie omtrent lease zo volledig mogelijk te geven. Daarnaast zijn onze leaseprijzen altijd erg scherp geprijsd. Als u een leasecontract afsluit bij Fleximo, dan weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Afhankelijk waar wij het leasecontract onderbrengen kunt u gebruik maken van een raster calculatie of van meer / minder dagen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Rastercalculatie:

Als u bij Fleximo een leaseauto besteld, dan wordt het leasecontract gemaakt op de looptijd / kilometrage die u aangeeft. Veel leaseauto’s rijden toch niet de kilometers die vooraf zijn afgesproken, tijdens het leasecontract komt u dan vaak voor een verrassing te staan. Bij Fleximo is dit niet. Naast het leasecontract geven wij standaard een rastercalculatie zodat u vooraf precies weet wat de leasekosten zijn, als u meer, minder of voor een andere looptijd kiest.

Meer / minder dagen

Als het leasecontract wordt gemaakt door Fleximo, dan zetten wij de looptijd / kilometrage vast. Elk jaar wordt gekeken wat u daadwerkelijk heeft gereden. De eventuele meer- of minder gereden kilometers verrekenen we in januari. Aan het einde van het leasecontract kijken wij naar het totaal en verrekenen wij eventueel de gereden leasekilometers. Mocht u de looptijd toch willen aanpassen tijdens het contract, geen probleem u weet vooraf precies wat de extra korting is als u de leaseauto langer gaat rijden, dan afgesproken. Wilt u de leaseauto eerder inleveren, dan kunt u zelf berekenen wat de kosten daarvoor zijn.

Geen hoge kosten voor het afkopen van het leasecontract?

Bij veel maatschappijen heeft u te maken met hoge afkoopkosten van uw leaseauto. Bij Fleximo kennen wij dit niet. Voordat u een leasecontract afsluit weet u precies wat de kosten per jaar zijn als u voortijdig het leasecontract zou willen beëindigen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op.

Extra Services

U besluit toch eerder van het leasecontract af te willen. U weet vooraf precies wat de verrekening is van het leasecontract, maar deze leasekosten vind u toch aan de hoge kant. Fleximo heeft een samenwerking met www.leasegarage.nl Op de site van www.leasegarage.nl kunnen wij lopende leasecontracten aanbieden. Deze lopende leasecontracten proberen wij via leasegarage onder te brengen bij een ander bedrijf. Voor deze extra services berekenen wij geen kosten. We hopen snel via leasegarage een nieuwe eigenaar te vinden voor uw leaseauto.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken