Een elektrische bedrijfswagen leasen speelt inmiddels een grote rol in Nederland en het wordt een steeds belangrijker thema. Daarom biedt Fleximo elektrische bedrijfswagens- en of elektrische bestelbussen aan.

Wat is de beste elektrische bedrijfswagen?

De elektrische bedrijfswagen is er sinds kort in verschillende soorten en maten. Het kiezen van de beste elektrische bedrijfswagen hangt af van uw specifieke bedrijfssituatie. Neem contact op met onze bedrijfswagenspecialist Maurice om de mogelijke opties in kaart te brengen.

Welke elektrische bedrijfswagens bieden wij aan?

Krijgt u een lease auto ter beschikking gesteld door uw werkgever, kunt u zelf uw lease auto kiezen, wilt u procentueel de laagste bijtelling betalen en bent u begaan met het milieu? Kies er dan voor een elektrische auto te leasen. Voor volledig elektrische bedrijfswagen geldt een bijtelling van 8% bijtelling tot een fiscale waarde van €50.000,-. Een elektrische auto leasen is dus goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Fleximo kan elk gewenste bedrijfswagen leveren tegen een vast bedrag per maand zonder onverwachte kosten! Fleximo staat voor persoonlijk contact met onze klanten. Iedere aanvraag van een klant wordt door de medewerkers van Fleximo zorgvuldig opgevolgd en wij proberen dezelfde dag nog contact met u op te nemen en eventueel direct een offerte toe te sturen. Wij geven aan iedere klant advies op maat en bieden voor bijna elk probleem met betrekking tot leasing een oplossing.

Elektrische bedrijfswagens worden bijvoorbeeld steeds populairder. Gelukkig is er enorm veel te kiezen op het gebied van bedrijfswagens.

Bekijk alle prijzen en specificaties in het volgende overzicht: Elektrische Bedrijfswagens

Onze bedrijfswagen specialistMaurice bedrijfswagen Specialist Fleximo

Maurice Godding heeft als bedrijfswagen lease specialist niet alleen een groot netwerk in Limburg, maar in heel Nederland. Door dit brede netwerk aan dealers kunnen we snel schakelen en een passend aanbod vinden. Daardoor kunnen wij niet alleen een scherpe prijs, maar ook een complete auto met allerlei extra technische mogelijkheden zoals een bedrijfswagen met dubbele cabine, navigatie, DAB+ radio en nog meer aanbieden. Kortom alles is mogelijk.

Oplaad mogelijkheden voor elektrische bedrijfswagens

Via een stopcontact thuis, wallbox bij uw bedrijf of bij een van de vele oplaadstations kunt u de bedrijfswagen opladen. Zo zijn er veel mogelijkheden voor het opladen van uw elektrische bedrijfswagen.

Waarom elektrisch leasen?

  • Steeds meer steden introduceren milieu zones. Met een elektrische bedrijfswagen bent u welkom in elke stad in heel Europa.
  • Een speciale subsidie mogelijkheid, oftewel de milieu investeringsaftrek, is beschikbaar met een elektrische bedrijfswagen.
  • Onderhoud is veel gemakkelijker en eenvoudiger bij een elektrische bedrijfswagen.
  • Lage transportkosten, ook in de toekomst, vanwege de verwachte vaste elektriciteitsprijs.

Milieu subsidie 

De volgende twee aftrekposten voor bedrijven zijn mogelijk beschikbaar:

  • MIA (milieu investeringsaftrek)
  • VAMIL (willekeurige afschrijving milieu-investeringen)

Bekijk de voorwaarden (https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil ) om te zien of u in aanmerking komt voor de speciale aftrekposten.

Indien u in aanmerking komt is maar liefst 36% van de aanschafkosten aftrekbaar van de fiscale winst.

Enkele vragen die belangrijk zijn

Indien u in overweging bent om een elektrische bedrijfswagen aan te schaffen, denk dan aan de volgende vragen die van belang zijn:

  • Hoeveel kilometers moeten er gereden worden?
  • Opereert u lokaal of landelijk met uw business?
  • Hoeveel laadvermogen is er benodigd? (actieradius t.o.v. de te berijden afstanden)
  • Hoe groot moet de bedrijfswagen zijn?

Elektrische bedrijfswagen lease

Onze leaseadviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden en helpt u ook graag met de bovenstaande vragen. Fleximo biedt u de keuze in verschillende leasevormen, zoals:

Fleximo adviseert u in de zoektocht naar een geschikte elektrische bedrijfswagen en/of zelfs een compleet wagenpark. Daarnaast worden alle zorgen volledig weggenomen betreft de schadeafhandeling, verzekering afsluiten en nog meer.

In een persoonlijk gesprek, met onze elektrische bedrijfswagen specialist Maurice, vertalen wij u op basis van uw budget en behoefte leaseadvies op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken